dimarts, 2 d’agost del 2011

L'HOME DE LES NEUS

2 agost 2011

Avui: turisme!!! Un TOMB DE CAL DEU... Per anar a Bolzano.. A veure l'Otzi, l'home de les neus, que segons en Feliu no té els 5.000 anys que diu el museu.. Interessant el super montatge que tenen: un museu de 4 pisos per una única mòmia...
Tomb i dinar de luxe.. Una tros de pizza a peu dret i una cocacola... Però que bé que es menja a Itàlia! O som a Àustria???? Aquesta regió on som es una barreja de tot i més...
Molta calor i molts kms.. A la tornada passem per tres ports que ens deixen al record unes imatges espectaculars!!
Hi hem anat en Carles, en Pere, Marta, Marcos, Montse, Sergi, Ferran.

Arrampicata amb el Filippo
Jo, l'Ares, vaig anar a escalar la Torre Margheritta del passo Falzarego amb dl guia Filippo B.. Ens hem trobat al matí amb el seu cotxe nou i hem caminat una horeta per arribar fins a peu de via. Desprès de seguir el camí neardental ple de pins baixos, olor el 'profumo', viure l'aventura i riure força, vam començar l'escalada. Molt maca, no molt difícil però molt ben parida... A més, estavem en una zona paradisíaca sense gens d e gent. Genial. A dalt el cm, el punt més romàntic de tots! Mmm... Bé!
Desprès vam baixar amb un rappel, vam creuar tot de prats molt bonics i vam parar a menjar alguna cosa... Com que se'ns va fer tard i no em venien a buscar, vam anar a casa seva i no em va parar de donar genial. Com un papa, genal! :-)

Grup Ferratilles.
En Joan Ramon, en Pauli, l'Eduard i la Marta de LLeida, Jordi i jo mateix, en Quim, vam fer la ferrata Strombel.
La ferrata, bastant sencilla, comença Fiames amb un passeig pel mig del bosc i zigzaguejant per una tartera arribem a la pared de la roca. Ens equipem i emprenem la pujada per una aresta i a mitat trobem una escala metàl.lica molt vertical. Sense cap problema la superem i continuem ascendint per la pared de roca fins un replà, que la majoria considerem el cim. Mentre dinem, en Joan Ramon i en Jordi, continuen pujant un altre pic que arriba més amunt. Reunits tots altre cop iniciem el descens per una tartera prou empinada. Una ferrata sencilla i molt completa i variada (Quim)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada