diumenge, 20 d’octubre del 2013

MARCATGE DEL GR. 3

Avui 24 excursionistes s'han trobat a les valls del Montsec que fer el marcatge del GR. núm. 3. És un sender de Gran Recorregut que surt de Lleida i donarà la volta a les terres interiors de Catalunya per tornar després de prop de 800 km de senders marcats a la capital lleidatana.
Avui a Fontdepou s'han trobat representats de la VIIIna Vegueria (les Terres del Pla) per completar el marcatge des de Fontdepou al Port d'Àger i baixar per la via romana fins a la vila d'Àger. D'aquí s'ha refet el sender que puja a l'ermita de Colobó, font de Gabrieló fins al coll d'Ares, pas estratègit del Montsec i fi de la VIIIna Vegueria. 
Al coll d'Ares els companys de la IXna Vegueria (pirineu lleidatà) han pres el relleu i ja hem fet les gestions per enllestir el nou camí que passarà per Pont de Muntanyana fins a Pont de Suert.
Igualment s'ha tingut contacte amb representats dels ajuntaments implicats per informar-los del nostre treball, cercant sempre la implicació del territori.
Hem comptat amb el suport de Pepe Casanoves, representant de l'àrea de Senders de la FEEC que s'ha implicat plenament en el projecte.
Ha estat una diada amena i de treball. Ara caldrà pensar en la continuació del GR, així com la difusió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada