diumenge, 9 de juny del 2013

LLIURAMENT DE L'ENSENYA D'OR DE LA FEEC A JUANJO GARRA

Dins dels actes de la Festa de la FEEC que es va celebrar el divendres, 7 de juny, a la sala d'actes de l'INEF de Barcelona, es va lliurar l'ensenya d'or - màxima distinció de la FEEC - al nostra, ja enyorat, company i consoci Juanjo Garra. Durant l'acte va haver constants referències a la seva personalitat i els seus valors.  A l'acte va assistir representant a la família, en Xavier que el va acompanyar a l'expedició al Daulaghiri i va viure la tragèdia de primera mà.
A la Cuita el Sol es va penjar una emotiva pancarta amb la imatge del nostre himàlaista.

Paraules de Lluis Taberner:
Ara i aqui, sols penso en agrair la solidaritat i suport  rebuts.
Tinc una llarga llista de persones i institucions a les que vull donar les gràcies i no m'en  vull deixar cap, espero poder  anomenar-los a tots.
Em refereixo: a l'amic Xavier Gandarillas, qui des del camp base va saber mobilitzar a tothom, a Keshap Gurung, qui, posant en risc la seva vida, va tenir la gran sensibilitat de no abandonar al Juanjo, a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, que amb absoluta agilitat va prendre decisions clau i a més ara concedeix aquesta medalla..... al Sebastiàn Alvaro que des d'Istanbul i mitjançant Desnivel va ajudar a la coordinació i publicació de tots els esdeveniments. A Ferran Latorre, Alex Txikon, Jorge Egocheaga i Simone Moro, al pilot Maurizio Folini i a tots els Sherpas que es varen implicar directament en el rescat. A tots aquells que estimem la muntanya, i a la ciutadania i institucions de Lleida, per les mostres de suport i comprensió vers al Juanjo i la seva família. Entre tots vam fer possible engegar tot l'operatiu pel seu rescat.
Malauradament no va ser possible salvar-lo, però sí que va servir per recuperar a 8 persones, que, pel que sembla, no tenien el mateix suport extern.
Repeteixo: de part de la família del Juanjo Garra i del Centre Excursionista de Lleida volem donar les gràcies a tots. Moltes gràcies  (Lluis Taberner, president del CEL).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada