dissabte, 1 de desembre del 2012

COMPETICIÓ A LA SALA D'ESCALADA DEL CENTRE

El dijous, 29 de novembre, la sala d'escalada dels Camps Elisis es va quedar petita. Una trentena d'escaladors  s'havien reunit per celebrar la primera competició social de la SEAM (Secció d'Escalada i  d'Alta Muntanya) del CEL.Caldria afegir el nombrós grup d'acompanyants i familiars que no es van voler perdre l'esdeveniment.
Un acte com aquest només era possible gràcies a l'iniciativa del Josep Maria Cano, com impulsor de la idea, i de matxaques com Lluís Olòndriz, Jordi Farré, Jordi Farrus i Jordi Marmolejo que van saber transformar la sala d'escalada - moltes gràcies, vàreu saber-vos guanyar el reconeixement de tots/es - i van canviar la distribució del roco per posar 10 rutes que els 30 escaladors havien de superar en 3 tongades de 10 durant 30 minuts les 10 vies obertes d'alta dificultat. Per donar més oportunitats a tos van fer dos grups: Peus lliures on els participants poden posar els peus on vole i peus-mans on només poden posar els peus a les preses indicades. No cal dir que aquesta darrera opció era molt més tècnica.
Els 5 millors de cada categoria van passar a una emocionant final on calia fer un recorregut més difícil amb dos possibilitats.
Val a dir que els escaladors no podien veure la distribució de les preses fins un moment abans de la competició. Ja veieu tot molt tècnic i vaig l'atenta mirada del jurat als que es van afegir als currantes abans esmentats en Joan Esquer i Joan Ramon Segura.
En acabar una suculent pica-pica per a tots/es i finalment el protocol·lari lliurament de premis. Els guanyadors es van endur la samarreta tècnica del Grup de Joves del Centre i la resta va poder escollir entre un grapat de material que tenia el CEL d'altres edicions - a veure si la SEAM es gasta alguna mica els calerons - i un petit present per a tots/es els participants.
Era una prova competitiva però més que la lluita es va imposar el "bon rotllo" i el plaer de passar una bona estona.
Unànimement tothom va demanar que la propera competició social no es fes esperar gaire. Els organitzadors van dir que el muntar i desmuntar les preses les havia comportat molta feina. L'endemà un grapat de voluntaris joves es van presentar a ajudar-los a posar les preses. Podré caldrà anar a pensar en una nova prova ... i fer regals més bonics.
Els guanyadors van ser:
En la categoria Peu-mà: 1r Nicolau Colom - 2n Àngel Cogul - 3r Jordi Bosch
Van passar també a la final: Hèctor Quintana i Aleix Olòndriz.
En la categoria Peu lliure: 1r Xavier Tremosa - 2n Edu Tremosa - 3r Enric Nicuesa.
Van passar també a la final: Marc Obiols i Ian Balletbo.
En la categoria femenina cal destacar en la modalitat Peu - mà: Mariona Segura.

Però l'èxit de la prova social, a més dels que van ocupar llocs preeminents, va  ser mèrit de la resta d'esportistes que van fer la prova veritablement participativa i van donar color a l'esdeveniment:
Categoria Peu - mà: Aitor Montull, David Valverde, Pep Homs i Miquel Barceló.
Categoria Peu - lliure: Raúl Ortega, Toni Vidal, Sergi Font, Eudald Pascual, Frain Parra, Pere Esquer, Alvaro Hortet, Roger Puigdomenech, Miquel Àngel Bernat, Pol Escoí, Sergi Miranda i Pedro Ferrer.


Gràcies a tots per la vostra participació i per la vostra alegria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada