diumenge, 7 d’octubre del 2012

CAMINADA POPULAR DE PINYANA

Comunicat premsa Caminada de Pinyana 2011:
250 persones d’ entre 2 i 80 anys han participat  a la Caminada de Pinyana 2012. Els i les caminants acompanyats pel Sr. Txema Alonso, Regidor d’Esports, han emprès la sortida des del Centre Cívic de Balafia,  passant pel  Seca  de Sant Pere fins Gualda  han connectat amb el camí de servei del Canal de Pinyana, que rega les contrades del Segria  des del SXIII. Prop de Torrefarrera l’han  deixat momentàniament per enllaçar amb el de Marimunt, on els participants han pogut degustar una saborosa poma gentilesa de FRu-Rose, segons un estudi recentment publicat menjar una poma cada dia és molt beneficiós pel nostre cor i se’ls ha ofert aigua per hidratar-se gentilesa del'AVV. Balàfia . Les persones que així ho han triat han tornat a Lleida  fent una ruta curta (9 Km), assequible a totes les  edats  i condició.
El gruix de la colla han seguit fins trobar novament del camí de servei. Al Molí Serra de Rosselló,  s’han unit al grup els caminadors  baixats del poble i a tots  els esperava coca amb sucre i xocolata gentilesa de l'Esbart Rossellones. També s’ha recordat la figura del millor atleta lleidata  del S.XX Bonaventura Baldoma .  
En acabar, la majoria cap a Lleida i un  grup més reduït a Rosselló, han emprés el camí de tornada.
Les entitats organitzadores : AVV Bala fia , Esbart Rossellonès, DonaBalafia associació i Centre Excursionista de Lleida,  davant l’èxit de participació i les bones vibracions generades  en tot moment  us conviden a participar a la següent Caminada del Cicle de la Coordinadora Lleida Camina,  el dia 21 d’octubre "Passejo per l'horta quan no fa ni fred ni calor", organitzada per Down Lleida.
Toni Baró
AVV Balafia , Esbart Rossellonès, DonaBalafia associació i Centre Excursionista de Lleida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada