dilluns, 25 de juliol del 2011

LLUIS GARROFÉ ATACA ELS DARRERS TRES MILS DEL PIRINEU


En Lluís Garrofé de Tartareu amb els seus 80 anys es dedica a passar l'estiu coronant les muntanyes més altes del Pirineu. Només li falten 9 cims per completar la llista de 162 muntanyes que superen els 3000 metres. Aquesta imatge
està fet al cim de Troumouse als Pirineus francesos. Per ascendir a aquesta atalaia cal superar alguns passos d'escalada que va superar magníficament. Un repte pel jovent. Segurament el proper any acabarà de completar la llista dels tres mils.
La setmana passada va fer la difícil cresta de Cousterillou amb passos obligats de IV+. Entre les puntes que li queden hi ha la punta Lacq, la punta Mamy, el Pic Long, el Badet, el Ramong, el Dit del Perdut, Rabasa, Navarro i Ramunye >ANIMS LLUÍS!!!

2 comentaris:

  1. Vaig tenir la sort de compartir la cresta de Bachimala amb el Lluís i el seu inseparable Jaume, quan "només" tenia 69 anys... un plaer de companyia i joventut. Molts ànims i moltes felicitats,

    carles giné-janer

    ResponElimina
  2. Vinga Lluís, endavant...jo en el seu moment vaig ser el més jove de tots els que havíem fet els tresmils del Centre... ara tu seràs el més gran!!!, que això té més mèrit!!!, endavant i a celebrar-lo al setembre com ja és tradicional!!! amb el piolet de Juli Soler i Santaló.

    La muntanya no té edat!!!

    Miquel Angel Ramos

    ResponElimina