dissabte, 2 de març del 2013

PROJECCIÓ DE LA PEL·LÍCULA PURA VIDA


 El dijous, 28 de febrer, el Centre Excursionista i l'Espai Funàtic van organitzar la projecció del documental PURA VIDA que té com a protagonista a Iñaki Ochoga que va morir en l'ascensió a l'Annapurna l'any 2008. Però el documental no es recrea en la desgràcia - com fan els periodistes del país - sinó que explica com companys de tot el món es van moure per intentar un salvament desesperat a 7400 m. fet realitat en 48 hores encara que no va tenir èxit. El documental toca fibra però treballa els valors, la filosofia de la muntanya i el companyerisme.
En acabar la projecció havia una taula coordinada per la
 Lluïsa Huguet - que s'ho va preparar molt bé - amb  l'himalista Juanjo Garra, el metge Agustí Ardiaca i l'alpinista Feliu Isard que van animar la sessió. El públic assistent també va saber donar color al "cine-forum" que ens va recordar fa molts anys les sessions del Cine-forum.
La trobada va acabar amb un gustós pica-pica.
La sala 3 de l'Espai Funatic estava pràcticament plena i els amants de la muntanya i del cinema vam fruir d'una agradable vetllada. Esperem poder tornar a repetir l'experiència aviat.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada