dimarts, 30 de novembre del 2010

EXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA CAMINADA DEL SETGE DE LLEIDA (1810) – LA MARATÓ DE TV3


La caminada del Setge de Lleida ha esdevingut la darrera fita de la programació de la coordinadora Lleida Camina d’enguany. Ha comptat amb la participació de més de 400 participants que han desbordar en part la previsió de les entitats organitzadores. S’ha alternat la practica esportiva sana com és el fet de caminar amb les explicacions didàctiques de Joan Ramon Gonzàlez, president de l’Associació Amics de la Seu Vella, que ha detallat els diferents esdeveniments que van colpir la nostra ciutat l’any 1810 en l’anomenada Guerra del Francès. Va afirmar que era un dels episodis de la nostra historia local menys coneguts malgrat haver patit més de 3000 víctimes civils entre la població lleidatana.
Aquesta caminada històrica-esportiva ha comptat amb un nou element: La participació en la Marató de TV3 que es celebrarà el 19 de desembre. Amb aquest motiu s’ha organitzat un esmorzar solidari a la plaça Noguerola amb la col•laboració de 5 euros. La proposta ha estat duta a terme per l’organització ASPID. De moment s’ha recollit 1535 euros en aquest concepte. Igualment s’ha obert un compte a Bancaja 2077 – 1209 – 84 – 3100 – 3100165095. L’import integre de les aportacions anirà dirigida a la Marató al voltant del tema de les lesions medul•lars i lesions cerebrals.
L’import recollit serà dut en un taló en una caminada per etapes que s’organitzarà per Peus Solidaris que enllaçarà en 6 etapes des de Lleida fins les instal•lacions de TV3 on es lliurarà en mà. Els detalls de la marxa de relleus encara estan per concretar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada