dimarts, 23 de març del 2010

Presentació del llibre “Excursions per la ruta del tren dels Llacs”


El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, ha presidit aquest dilluns la presentació del llibre “Excursions per la ruta del tren dels Llacs. Sortides a peu i amb BTT resseguint el ferrocarril de Lleida a la Pobla de Segur”, de Joan Ramon Segura i Lluís Taberner. L’acte ha comptat amb la participació de Lluís Pagès, director de Pagès Editors; Vidal Vidal, escriptor; Juanjo Garra, alpinista, i Joan Ramon Segura i Lluís Taberner, autors del llibre.

Gilabert ha destacat el valor documental del llibre “perquè permet tenir una visió més propera d’una part del nostre territori”, i “per la promoció que això suposa d’una línia fèrria amb molts anys d’història i amb moltes anècdotes acumulades”.

De la seva banda, els autors han assenyalat que aquest ha estat un treball de gairebé dos anys i mig de feina, i que esperen que serveixi per conèixer amb més exactitud les rutes que hi ha des de cadascun dels punts on el ferrocarril tenia parada abans –abaixadors- i descobrir el paisatge que s’hi amaga.
Dilluns, 22 de març de 2010 - Font Diputació de Lleida

1 comentari: